Intervaller på schemat idag

Idag är det lördag och för mig innebar det att morgonen började med intervallträning. Då jag var ut och sprang igår morse så sprang jag på tom mage, vilket jag tror resulterade i mjälthugget jag fick. Så idag testade jag att äta en övermogen banan på morgonen (plus 3 godisar) innan jag begav mig iväg på fotbollsplanen. Sprang straffområdets längd på stora planen fram och gick tillbaka 20 gånger. Inget mjälthugg, tack och lov. Skulle även testa springa 400m igen, men lungorna, eller luftstrupen, brände som eld. Så det blev 2 sek sämre tid pga att jag gick några meter. Får testa igen på måndag om jag ids eller så får jag göra om det efter semestern.
 

Eftersom fotbollsplanen ligger precis bredvid ishallen så brukar det ibland finnas små snöhögar där utanför. Det är väl då dom fixat till och skrapat isen inne i hallen eller nåt, ve inte hur det där fungerar, men himla skönt att kunna ta en näve snö och trycka mot handlederna då jag gick hem. Inga hemska svettbrytningar hann jag få, det funkar verkligen att kyla ned handlederna snabbt.
 

Man börjar ju inte längta mindre efter vintern nu när man fått känna snön i handen igen. Älskar verkligen vintern! Sommarn är himla bra den med, och att åka utomlands till den eviga sommaren är härligt, men det är något speciellt med vintern. Jag tycker inte om att frysa, men jag älskar vintern med dess kyla, snö, vita landskap, att få pälsa på sig och känna frosten bita om kinderna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0