Novembers utmaningar

Igår var det sista november vilken innebar sista dagen i mina två utmaningar. Jag skrev då att jag aldrig i hela världen skulle orka planka 5 minuter i sträck. Jag hade redan förberett mig på att behöva dela upp det. Jag inser nu att jag är typ BÄST i världen, för gissa vem som plankade i 5 minuter och 12 sekunder igår! Tjoho!! Är så jäkla stolt över mig själv! Nu ska jag inte komma och säga att den där plankan höll sig spikrak i 5 minuter, för det gjorde den inte. Men jag stod på tår och underarmar i 5 minuter, utan vila. Rumpan putade lite för mycket ibland, men vad spelar det för roll. Jag gjorde det och vill gärna skryta lite! Åh, jag är så glad!
 
Jägarvilan gick även den över förväntan! Redan vid 2 minuter brukar benen börja skaka oroväckande, men jag har alltid hållit ut. Igår var det dags för 2 minuter och 55 sekunder, men jag hade tänkt köra 3 min blankt. Men när jag då ändå stod där så vill man ju som ge allt. Så det hela slutade på 4 minuters jägarvila! Är typ grym där med! Killerlegs!
 

Malin hade redan för två veckor sen bestämt att jag skulle fira detta med champagne. Drack fuskchampagne igår (pärondryck med ciderkaraktär) då jag agerade chaffis, men firade på dansgolvet ändå! En mycket trevlig dag och kväll med mina gamla fyrisar!

Kommentarer
Postat av: Anton

http://i.imgur.com/uyzKJow.jpg

2013-12-04 @ 12:31:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0