Nya sunda sommarvanor

Efter att man gjort något tre gånger räknas det väl som en ny vana? Blev i alla fall tredje gymbesöket den här veckan idag så nu anser jag att jag är igång med träningen igen. Eller sunda sommarvanor som jag så fint uttryckte. Och det kändes så himla härligt! Fattar inte varför jag gör så här?! Sprang två rundor under Turkietsemestern och sen jag kom hem har det inte blivit mycket träning, en promenad upp på Kanis och två löprundor tror jag. Jag har dragit ut på gymbesöken, varit för lat helt enkelt. Och det är så här varje gång jag gör ett litet uppehåll (pga ex semseter). Jag vet ju att jag mår så mycket bättre då jag får träna och jag tycker det är kul, ändå växer arslet fast i soffan. Men nu är jag igång igen och det är huvudsaken. Nu är det bara att se till att man fortsätter träna också!
 
 
 
I måndags var jag även och hämtade ut ett stort paket från Sportamore.se. Råkade hamna på deras sida av en slump och hittade billiga Easytone! Har länge velat ha ett par men då jag har promenad/löparskor så har jag inte velat lägga ner en massa pengar på något jag "redan har". Men nu när dom gick att köpa ca 700:- billigare så slog jag till! Beställde hem tre par, olika modeller, färger och storlekar så jag i lugn och ro kunde testa dom hemma, beställer aldrig kläder eller skor längre om det inte är fri retur. Beställde även hem tre nya sportbhar, så nu ska jag slänga några gamla uttänjda, en mössa och ett vätskebälte. Mössan satt inte så snyggt så den och två par skor åkte tillbaka med posten igår. Idag invigde jag en av sportbharna, trång att komma sig i och ur men sitter som ett smäck! Nu väntar jag bara på någon promenadsugen kompis så jag får testa mina knallblåa Easytone.
 
Här är allt jag beställde, men som sagt, mössan och skorna till höger åkte tillbaka.
 
Har även lagt om träningen litegrann, får se hur det känns om ett tag.
Pass 1: Axlar biceps + chins
Pass 2: Bröst triceps
Pass 3: Rygg mage
Pass 4: Ben + dips
 
Har inte satt något datum eller så, men ett av mina träningsmål är att klara av att göra en chins. Jag är långt ifrån där, men med ett extra chinspass så hoppas jag att jag ska nå dit så småningom. Innan jul skulle ju vara trevligt! Bara se till att träna hela tiden då, inga mer uppehåll eller så trots semester.
Lägger även in ett extra dipspass, dips är kul och jag tycker man snabbt orkar mer och mer, vilket gör att man blir ännu mer taggad att träna och orka mer!
 
Grämer mig tyvärr lite över vad jag orkar nu och för ett år sen. Tog 45kg i bänk då, vet inte riktigt vad jag tar nu men jag hoppas jag ska vara uppe på 45 kg innan sommaren är över. Måste kanske testa och se vad jag tar nu först...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0