Questbars

Har hunnit testa två ar Questbars proteinbarer. Den första blev en med vanilj och mandel. Det första som slog mig då jag öppnade förpackningen var att den inte var täckt av choklad! Det förvånade mig då typ alla barer är det, men inte denna. Vilket jag tyckte var bra! Den såg så där härligt degig ut, typ som kakdeg. Och den här föll mig helt i smaken, god! Smakade kanske inte jättemycket vanilj men lite mandel kände jag ibland. helt klart godkänd!
 
 

Denna med smak av chokladbrownie var inte alls lika god. Fortfarande inget chokladtäcke, vilket var bra, men torr och hård var den. Och lite för kraftig chokladsmak för min del. Nej, den här kommer jag inte att köpa igen.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Men, alltså. Var är bäst egentligen proteinpulver, eller proteinbars? :S

Svar: Jag är ingen expert, men pulver innehåller mindre kalorier/portion och mindre av annat. Sen är det väl upp till var och en och bestämma vad dom tycker är bäst. En proteinshake går fortare att få i sig än en bar, medan en bar mättar bättre. Beror på vad du är ute efter. Men som sagt, jag är långt ifrån en expert!
GretaTurbo

2013-10-29 @ 20:54:19
URL: http://thegamingground.com/
Postat av: Jonas

Ja, alltså det var inget illa menat. Eller att jag ville leka glasögon smurfen. Det är något som jag funderat över bara.

Men du sammanfattade nog det där rätt bra xD Själv så kör jag dock mest på råvaror, vill säga kött osv.

Svar: Jag tog inte illa upp! Jag försöker själv att äta protein i matform efter träning, men om jag vet att det kommer dröja mer än 30-45min innan jag får i mig något brukar jag äta en bar/dricka en shake. Kroppen behöver protein max ca 30min efter avslutad träning. Har faktiskt aldrig förr tänkt på om barer eller pulver är bättre eller sämre..
GretaTurbo

2013-10-30 @ 11:00:25
URL: http://thegamingground.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0