Då kör vi igen!

Ställde mig på vågen i morse och fick en halv chock! Nu jäklar måste jag ändra på mina dåliga beteenden, skaffa nya, sunda vanor. Så taggad! Tur det redan var planerat. Gick upp kl 8 för en promenad, 35 min blev det och då jag kom hem hade en blåsa växt ut på min häl. Detta trots att jag tejpade hälarna i förebyggande syfte. Tror det beror på mina träningsstrumpor så nu blir det till att noppa dom.
När jag kom hem blev det havregrynsgröt till frukost och en timme senare for jag och Annika på gymmet och tränade. Som "uppvärmning" cyklade vi i 30 min, svetten sprutade på oss! Sedan körde jag axlar, biceps och underarmar.
Lunch blev en ceasarsallad, gott! Sedan några ärenden på byn innan jag skulle på jobbet.
 
Vad ska jag göra denna gång nu tänker ni kanske? Jag ska försöka promenera varje dag, gymmet 3 gånger i veckan samt springa 2 gånger i veckan. Passar det med mitt arbetsschema ska jag försöka simma på fredagar också.
Matmässigt ska jag försöka hålla mig undan från mjölk- och mjölmat. Inte helt, men i stor utsträckning. Medan jag gick på 17-dagars dieten och inte åt kolhydrater mådde min mage väldigt bra. Jag, som efter att ha ätit minsta lilla, och speciellt på kvällen ser ut som en gravid kvinna i 7:e månaden gjorde inte det i lika stor utsträckning då. Min mage var alltså mindre svullen och betydligt mjukare än vad den är annars, då jag äter "som vanligt". Och med den sjukdomen jag har (IBS) ska jag gärna undvika mjölkprodukter och välja mat med finmalda fibrer i stället för hela korn, för fibrerna liksom mjölken kan få magen att svälla.
Kommer självklart fortfarande att äta kolhydrater, men inte lika mycket. Och ska jag äta kolhydrater väljer jag råris och bulgur framför jasminris och fiberpasta i stället för vanlig vit pasta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0