Just my luck...

Har haft fullt upp i två dagar nu, snart tre om man räknar med idag. I onsdag steg jag upp för att hinna simma min morgonkilometer innan vi hade Planeringsdag hela dagen på folkhögskolan. God mat och en mycket lyckad planeringsdag måste jag säga! Cyklade sedan hem för middag innan jag svidade om för Lifestyle-träning. Tror ni inte att jag har punka på min nya fina orangea cykel! Har inte haft den i 2 veckor än och det är redan punka.. Måste nog prata med pappa igen så jag får den lagad snarast möjligast! Känner mig handikappad utan cykel! Tur jag inte hunnit göra mig av med den gamla än, så jag kan fortfarande cykla.
 
Angelica, Hanna, jag och Sandra tränade på Kraft och Hälsa i onsdags. Maxning i bänk stod på schemat och jag drämde till med 50kg! Personbästa med +5kg med andra ord! Man ska tydligen vila sig i form!
 
Igår steg jag upp lite tidigare för att hinna köra lite snabb styrka hemma innan jobbet. Efter två timmars arbetande så får vi veta att en kvällspersonal ligger i magsjuka! Usch fy blää! Och då inga vikarier fanns tillgängliga så tog jag på mig även kvällsjobb, bra med lite extra tid man kan ta ut vid ett senare tillfälle! Hann vara ledig två timmar mitt på dagen så hann ut på en 5km löprunda, 28 min tog det.
 
Idag steg jag återigen upp tidigt för att hinna simma min kilometer innan jobbdags. Jobbar till 15:30 och funderar på antingen styrka eller löptur igen innan jag ska till Norrfjärden och öva. Blir dessutom marscheringsträning inför Första Maj-tåget.
 
 
I morgon lördag ska jag följa storebror och dom stora flickorna och bada i Boden, kommer bli kul! Måste kolla upp vad dom har för käk där, vill helst undvika ett fett skrovmål...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0