I morgon smäller det!

Igår fick jag mitt kost- och träningsschema så när jag slutade jobba for jag på affären och handlade det jag inte hade hemma redan. Kylen är full i kvarg och i frysen finns det typ 4 kg kyckling! Det ni!
 
I morgon blir det att göra matlådor för hela veckan. Känn som att jag kommer gå upp 10 kg på en vecka med tanke på hur mycket mat jag ska äta, men det är fin, kalorisnål och mättande mat. Så förhoppningsvis kanske man tappar ett par kilon i stället.
 
Förkylningen är inte riktigt över än, så blir inte så mycket träning till veckan. Kommer bli en massa promenader i stället, det är ungefär det jag orkar med. Men det är ju bättre än ingenting! Är i varje fall riktigt taggad för det här! 16 veckors stenhårt fokus! SPÄNNANDE!

Kommentarer
Postat av: Anton

Att man inte ska träna när man är förkyld är en sägen som bygger på lat het. Det var en coach för nått OS lag (lyssnade inte så noga) på p3 en dag jag jobbade, han sa "grunden man ska följa är att alla symptom ovanför halsen är helt ofarliga". dvs, rinner näsan? -> Träna
ont i halsen -> Vila.

finns så klart undantag som hjärnhinneinflamation ;)
lyssna på kroppen, inte näsan.

https://scontent-b-iad.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/1554522_10203445159038054_656473306_n.jpg

Svar: Det är inte själva förkylningen i sig som stoppar mig, utan astman som följer med. Men blir nog gymmet till helgen!
GretaTurbo

2014-02-10 @ 00:22:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0