Nästan RAW chokladmousse

Under helgen som var testade jag på att göra RAW chokladmousse, eller chokladmousse på avokado. Alla verkar göra det och alla tycker det är så underbart gott. Man kan ju inte vara sämre så jag testade. En avokado, 5 färska dadlar, kakao och en gnutta vaniljsocker (skulle vara vaniljpulver men hade glömt det hemma. Testade detta på jobbet om ni undrar). Mixa ihop allt till en slät smet. Sedan var det bara att äta. Men vet inte om det var dadlarna eller avokadon som gjorde det hela inte alls nå gott. Varken jag eller min arbetskollega tyckte om det. Tur vi hade var sin burk med hallonkesella vi kunde smaska på i stället.
 
Frågan är nu om jag ska testa göra detta igen, men med banan i stället för dadlar. Har aldrig ätit dadlar förut, så vet som sagt inte om det var dom som gjorde moussen dålig. Kanske man inhandlar en banan och testar detta till mellanmål någon dag i helgen? Har en avokado liggandes i kylen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0