Lifestyle by MRR

Nu ska jag äntligen ta och berätta för er vad som händer för mig framöver. Jag har anmält mig till en tävling som MRR - Min Resa Räknas, håller i. Den kallas för Lifestyle by MRR och i oktober förra året startade första omgången av den. Och när man såg deras otroliga resultat på så kort tid blev jag så pepp att jag bestämde mig för att anmäla mig om det skulle bli en till omgång. Och det blev det, och det redan nu! Så jag anmälde mig direkt och nu väntar jag bara på mitt kost- och träningsschema och på att det ska bli den 10 februari så man får dra igång det här!
 
Jag är så otroligt peppad att jag snart spricker! Det här kommer bli så otroligt kul, spännande, roligt, jobbigt och helt underbart! En arbetskollega och några kompisar har också anmält sig, så det ska bli kul med lite pepp både på jobbet och i vänskapskretsen. Dessutom kommer den här omgången bli lite extra rolig tror jag, för nu är vi två lag som kommer tävla mot varandra i lite olika tävlingar. Vi har ingen aning om vad det rör sig om för tävlingar än, men det känns ju som en extra morot att träna ännu hårdare! Att hela tävlingen avslutas den 26 maj gör ju inte saken sämre, för jag hoppas att man kommer vara i sitt livs form då. Fattar ni vad jag menar? Man kommer typ ha drömkroppen lagom till bikinisäsongen! Och det tror jag kommer sporra en efter tävlingen också, så man inte lägger sig i solstolen och käkar glass hela sommaren!
 

På @mrrofficial på Instagram kan man läsa mer om alla deltagare. Alla har inte blivit presenterade där ännu, men i lördags var det min tur att bli presenterad. Kolla även in hashtaggarna #minresaräknas #lifestylebymrr och #asernim för mer smaskig info och bilder.
 
"Deltagare NR5. i #lifestylebymrr heter Lotta Noren och går under namnet @gretaturbo på Instagram. Hon kommer att tillhöra lag #Asernim .  Lotta  bor i Älvsbyn, Norrbotten (liten by som ni kommer märka har ovanligt många deltagare)  och är 27 år gammal. Målet för den här resan är att förbättra sin kondition och framförallt styrkan och uthålligheten i dom muskelgrupper som behövs för att åka skidor. Lotta planerar nämligen att genomföra en Svensk Klassisker 2015. Respekt! Lycka till  #minresaräknas #MRR"
 
Där avslöjade jag en grej till, men det kommer jag skriva om mer sedan!

Kommentarer
Postat av: mamma

Lycka till. Hoppas du tar dig till målet i Mora <3

2014-01-23 @ 09:25:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0