Blodomloppet

Igår var jag, mamma, svägerskan, en kompis och hennes mamma iväg till Luleå för att delta i Blodomloppet. Dagen började på bästa sätt med strålande solsken och fortsatte så ända tills vi åkte hem på kvällen.
 
Minuten innan start.
 
I Blodomloppet fanns det tre klasser att välja mellan, löpning 6 eller 10 km och promenad 6 km. Mina lagkamrater promenerade alla fyra medan jag sprang 10 km. Och jag gjorde det på rekordtid! 52:30 blev tiden och det gjorde en placering på 255/546 totalt, 56/210 bland damerna och 31/79 bland blodgivare. Kändes riktigt bra!
 
 
Vi hade i alla fall en trevlig kväll, solen sken och vi han bättra på brännan lite innan start. Jag som blodgivare fick en pocketbok och alla deltagare fick en t-shirt. Och eftersom vi var ett lag hade vi en picknickpåse från Ica att hämta ut efter loppet, massa god energipåfyllnad i form av Rydbergs nya potatissallad gjord på yoghurt som jag velat testa ett tag nu, mjukost med smak av skagenröra, leverpastej, polarbröd, juicer på rödbeta och morot, ramlösa, tomat, kalkonskivor, russin och kubbar till efterrätt. Så nice!
 
 
Nu är det bara ett lopp kvar den här våren, så snart slipper ni höra om alla dessa lopp jag springer i. Fast om 37 dagar så är det ju dags för Vansbrosimningen, så då kommer ni väl bara att få läsa om simning fram tills dess!

Kommentarer
Postat av: mamma

Duktiga Du <3
Och trevligt hade vi

2014-05-30 @ 19:30:23
Postat av: Hanna

Det är ju en himla fin runda att springa, där runt pölen. Härligt med bra tid :)

2014-06-14 @ 23:52:04
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0