En sån där rätt nyttig dag

Ledig dag idag. Skönt fastän jag bara jobbat en dag sen förra ledigheten. Och dagen har bjudit på lite av varje. Lite sådär av en nyttiga-grejer-har-gjorts-idag-dag.
Dagen började 7:30 av att jag vaknade av mig själv. Klockan var ställd på 8:30 men se jag hade visst glömt dra ner mörkläggningsgardinen. Då vaknar man av solljuset. Rätt skönt det också i och för sig! Så då hann jag börja städa till på kylen, ta bort lite av allt krafs som sitter på kylen. Sedan hann jag se klart både The Originals och CSI innan jag hoppade i kläderna och begav mig ut. Möte på banken kl 10 för att kolla igenom mitt pensionssparande. Minst 50 vuxenpoäng på det! Ut kom jag 1,5h senare med en mapp full i papper.
 
Mötte upp mamma på Café Storgatan för lunch. Sedan for jag tillbaka till banken för att sätta in lite sparbössepengar och sedan iväg till mormors lägenhet för att hjälpa till att lyfta till en bokhylla.
Väl hemma igen så dammtorkade jag det sista i sovrummet, dammtorkade i vardagsrummet, duschade av blommorna, putsade vardagsrumsfönstrena och böt gardiner. Åt sedan makaroner och korv till middag framför ett avsnitt av The Following.
 
Sedan var det dags för dagens träning. Fick bli 30/30 intervaller till Korsträsk och tillbaka, på cykel. Cyklade i sakta mak till korsningen vid Nyfors/Kanis, där försökte jag febrilt starta tabata-timern på mobilen men den ville inte alls! Fick tillslut slå på tidtagningen i klock-appen och på så vis blev det 30/30 intervaller. 30 sek så snabbt man orkar och sedan 30 sekunder i sakta mak. När jag kom till korsträsk blev det 30sek extra vila, samma när jag kom tillbaka till Kaniskorsningen. Men då körde jag 3 extra intervaller så jag landade på 20 minuter totalt. Puh!
 
Nu skulle man helst vela lägga sig i soffan med något gott, men det går inte. Ska lägga mig i soffan i varje fall tills brorsan hör av sig, då ska jag dit och kolla hur man byter däck på en racercykel. Svägerskan ska få på utedäcket i stället för trainerdäcket. Tills dom hör av sig får man slappa i soffan, med något matigare än godis eller glass.
 
Kortfattat har jag alltså hunnit:
Städa rätt mycket
Skaffat vuxenpoäng på banken
Lunchat
Fixat i mormors lägenhet
Sett TV
Tränat
Nu slappa lite

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0