Ännu en dålig dag

Vet inte vad det är med min kropp och främst mage idag. Har svettats halva dagen på jobbet plus att jag haft en konstig känsla i magen hela dagen. Lite sådär katarrkänsla, då man har obehag precis där bröstkorgen går ihop. Tänkt att jag kanske varit överhungrig efter gårdagens överhettade löptur, för kunde knappt äta lunch igår. Har försökt äta som vanligt idag, åt ett ordentligt mellanmål innan jag for på gymmet och när jag sen skulle äta middag trodde jag inte det skulle gå. Började må illa och hade nästan kräkkänsla. Men jag tog små tuggor och kunde slutligen äta upp nästan hela portionen, även fast den inte var så stor. Druckit samarin men det hjälpte inte. Kvällsmål nummer ett blev en kopp fullkornsvälling och efter det mådde jag bra i en halvtimme eller så, sen kom obehaget tillbaka. Åt så ett kvällsmål till men jag är fortfarande konstig i magen.

Försöker att inte äta så mycket gluten nu, så har köpt hem glutenfritt hårdbröd. Ska kolla och se om magen sväller mindre utan gluten. Försöker även äta nyttigare, inte så fet mat och äter mer grönsaker än normalt (äter i princip aldrig grönsaker annars). Tycker magen borde må prima men tror fortfarande att kroppen kom ur balans efter gårdagens löptur i hettan.

Blev tre olika sorters intervaller på crosstrainern idag på gymmet plus vader och baksida lår. Få se hur magen och kroppen beter sig imorgon, blir kanske bara en promenad och lite core-träning. Promenader är alltid bra, så att.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0