Dagen innan

Denna dagen har gått i lugnets tecken. Inte många knop är gjorda. Sov till kl 8 och åt frukost i restaurangen. Sen vi insett att det är strålande solsken och jättevarmt ute gick vi ut en stund i solen. Var ute kanske 1,5h och det märks! Solen har tagit och vi blekskinnade norrbottningar har nästan bränt oss!


Efter en liten shopping på leksaksbutiken åt vi lunch innan vi slöade en stund. Sedan blev det en fika på caféet här bredvid innan vi försökte sova en stund. Jag lyckades väl tillslut somna en timme, max. Jag och Zara började försöka organisera packning och klädval innan vi kl 19 gick för att äta på en pizzeria ett stenkast bort.


Nu ligger vi åter i sängarna, ska försöka sova/vila en stund innan vi ska bege oss in till Motala igen. Där ska vi möta upp övriga älvsbybor och få tag i vårt paket som varit på villovägar. Kanske kan vi pimpa cyklarn med det sista som behövs (ringklocka, ramväska, vattenflaska och ställ och energipaket) innan starten går 03:48. Det är riktigt nära nu! Lite drygt 6 timmar till start bara!


Om ni vill följa mig/oss så finns det två sätt att göra det på.
1. Ladda ner Vätternrundans app och sök på namn eller startnummer (5766). Lägg sedan till för bevakning och glöm inte slå på pushnotiser! Kostnad 9:-
2. Skicka ett sms med texten V 5766 till 72456. Glöm inte mellanslag mellan V och 5766. Kostnad 30:-
Vid varje depå och vid målgång får ni ett meddelande i appen eller per sms om min tid so far.


Wish me luck and goodnight! Vi ses på andra sidan!

PS. Glöm inte min insamling för Barncancerfonden! För mer info, gå in på denna länken -> http://www.barncancerfonden.se/1309363970#


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0