En dag i Motala

Igår anlände vi till Motala strax före 9 på morgonen. Eftersom mässområdet öppnade först kl 12 så försökte vi sova lite i bilen. För övriga gick det bra, själv läste jag tidningar då jag absolut inte kunde somna.


Strax efter 11 begav vi oss mot området, kollade vars vi skulle äta lunch och var man gjorde ändring av starttid. Då klockan var 11:50 var det redan en liten kö så vi skyndade oss dit. Efter en del köande stod det klart att vi fick byta starttid, så ni får vi cykla med våra Älvsbykompisar! Starttiden är nu 03:48 på lördag morgon.
Efter det åt vi lunch innan vi spenderade lång tid inne i nummerlappsutdelningen/mässhallen. Zara köpte sig en våtdräkt inför Vansbrosimningen om tre veckor, vi testade baddräkter som inte passade och nya strumpor och en VR t-shirt  inhandlades. Även ett laddarpaket inför VR köptes då vårat inte hade lämnat Älvsbyn ännu. Vid 15-tiden begav vi oss till bilen igen för att köra till Ödeshög och hotellet/vandrarhemmet.


Efter uppackning for jag och Zara ut och testade cyklarna i en halvtimme och i strålande solsken! Så härligt! Sedan blev det middag och godnatt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0