Lunchlöpning

På mitt jobb äter vi alla måltider tillsammans med våra gäster. Personalen sitter alltså inte bara bredvid (eller inte är där över huvud taget) utan vi äter tillsammans med dom, även om vi har matlådor. Det är jättetrevligt och dessutom blir våra raster lite längre, det går inte åt någon tid till att äta under rasten. Har ofta försökt ta tillvara på rasterna och gjort bort ärenden på byn då. Nu har jag kommit på en annan mycket bra och trevlig aktivitet, nämligen löpning!


Jag har alltså börjat fara ut och springa på mina lunchraster, två stycken än så länge men många fler ska det bli! Man hinner inte så långt men bara att få komma ut och röra på sig är skönt. Frisk luft och som det ser ut nu, en massa härlig vårsol!
Det är även ett smart sätt att ta tillvara på tiden, då behöver jag inte fara och träna efter jobbet. Fast det kanske jag gör ändå, men springer jag på lunchen så har jag ändå gjort något bra och hälsosamt för dagen! Passar speciellt ypperligt sånna dagar man vet att man inte hinner efter jobbet och att kliva upp kl 5 inte lockar särskilt. Så var det i fredags för mig. Slutade 16 och kl 17 skulle jag ha hunnit hem, käkat middag och fixat till mig inför konsert. 21min löpning hann jag med då! Lovely! Mer spring åt folket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0