Gratis middag

Alla har sina olika knep över hur dom ska kunna roffa åt sig en gratis middag. Det vanligaste är väl att man blir bjuden på middag hos någon. Det näst vanligaste skulle jag gissa är att bjuda in sig själv på middag hos någon. Det var precis det jag gjorde igår!

Skickade ett sms till mamma och undrade om hon bjöd på middag. Absolut, jag skulle få palt till och med! Fick även välja om jag ville ha kokt eller stekt. (Valde för övrigt mjölkstekt palt. Med hallonsylt!) Grejen är den att mamma och pappa bor drygt 3mil bort från mig, så hur gör man då för att den där måltiden ska bli helt gratis? Ber att dom ska hämta och skjutsa tillbaka en? Ställer sig på vägkanten och liftar? Nej, man tar sin racerhoj och cyklar dit och hem! Gratis middag och träning till på köpet! Det bästa av två världar, eller?!


När jag kom hem kl 21 på kvällen blev det att stretcha innan jag hoppade i duschen. Gjorde sen en tekopp och två mackor och skulle se Supernatural. Två sekunder efter att mackorna hade landat i magen kom tröttheten och utmattningen ifatt mig. Lämnade min halvdruckna tekopp på soffbordet, hasade mig in på toa för att borsta tänderna och stupade sedan i säng.

Vaknade kl 3 inatt av att jag var krutrorr i munnen! Bara att stappla sig upp och dricka lite och sen stappla tillbaka till sängen. Måste ha fått i mig för lite vätska efter cykelturerna. Vaknade igen kl 5 för att gå på toa och dricka lite till. Var torr i munnen en timme senare när klockan ringde och har druckit massor på jobbet idag. Fast där tror jag det är torr luft för jag har fått dricka mycket hela helgen.

Imorgon blir nästa utmaning! Wish me luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0