Aprilväder

Det finns bra cykelväder och mindre bra cykelväder. För en VR-cyklare spelar det inte någon roll vad väder det är, man måste ändå ut och göra sina pass. Och idag var det ett av dom två sämsta cykelväder man kan få. Det sämsta måste nog vara spöregn. Och det näst sämsta, som vi hade idag, var snöblandat regn. Lägg till ganska kraftig blåst och endast +2 grader. Men 32km lyckades jag skrapa ihop ändå.

15:30 möttes jag, Kristina och Maggi upp utanför Kristina. Broarna runt fick bli dagens etapp då vi räknade med medvind på vägen hem. Hade vi cyklat åt Piteå eller Luleå/Boden/Brännberg-hållet hade vi haft antingen motvind eller sidovind hem. Men nästa gång kanske. Cyklade i alla fall den långa Broarna Runt, lämnade av Kristina och sen cyklade jag och Maggi hemåt. Följde henne till Altuna/Övrabyn där jag vände hem och hon fick fortsätta mot Nystrand.

Synd man inte ser all smuts. Men man kan skönja i pannan och på mössan.

Kan tala om att vi hade sand och skitigt vägvatten överallt på oss! Kläder, cykel, ansikte, i kläder. Allt var skitigt och sandigt! Så det fick bli en cykeldusch då man kom hem. Hade hoppats det skulle finnas en vattenslang ute men icket. Så det var bara att ta isär cykeln och duscha den i omgångar. Så fick jag duscha av mig själv sist.

Mössan är skitig trots att den gömts under hjälmen.


Tur man har stor dusch!...

32km till handlingarna och har nu bara drygt 930km kvar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0