Inställt lopp

I helgen la Engelbrektsloppet ut på sin Facebooksida att dom eventuellt måste ställa in loppet pga snöbrist. Dom skulle ha möte söndagkväll och skulle komma med besked efter det. När så sändagkväll kom så uppdaterade jag Facebook frenetiskt och efter kl 20 på kvällen så kom uppdateringen. Dom skulle ha nytt möte ikväll och bestämma då. Men redan igår (måndag) mitt på dagen så kom beskedet. Engelbrektsloppet och övriga lopp den helgen blir inställda. Man kan inte rå över vädret och med både plusgrader och regn klarar dom inte av att göra fungerande spår, trots att helgen lovar minusgrader. Ett riktigt tråkigt besked och under hela gårdagen var jag rätt ledsen över det.
Våra flygbiljetter som vi bokat är icke ombokningsbara men jag får inte med mig någon på en Stockholmsweekend heller, så det blir till att slänga drygt 2000:- i sjön. Riktigt supertrist. Men jag får trösta mig med lite mindre hektisk skidåkning här hemma med pojkvännen i stället. Alltid något, huh?!
Men som mamma har sagt tidigare, det är väl på förlust man ska leva. Jag får hoppas jag får tag i en Vasaloppsplats för några kronor under vad det egentligen kostar.
 

Anmälde mig till Andörjan igår sådär lite i argen, så nästa söndag blir det seedningslopp på 40km här på Kanis. Enda tråkiga där är att varken Johan eller Zara kan åka då dom har annat för sig, men jag har mina trognaste supportrar där i form av föräldrarna! Det är guld värt! Så nu är det bara att samla många träningsmil dom här sista knappa 4 veckorna. Sedan är det cykel för hela slanten som gäller och konstigt nog längtar jag faktiskt litegrann till det! Men när jag väl är där så känner jag förmodligen inte så. Men det känns skönt att jag för tillfället kan längta efter en ordentlig cykeltur ute i ett vårknoppande Norrbotten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0