Månadens träning

Har en app som heter TrainingGoal, den är perfekt att ha om man vill ha koll på hur mycket man tränar och vad man tränar. Med hur mycket menar jag alltså hur många pass man gör.

Förra året var jag med i en utmaning på Facebook där man skulle göra 100 träningspass innan midsommar. Det gick ju galant då man tränade inför klassikern. När den utmaningen var över tänkte jag att 250 pass på ett år kändes som en bra fortsatt utmaning. Det gick bra fram tills efter Lidingöloppet då foten pajade och lusten försvann. Men jag kämpade på och nådde precis 250 pass.

För det här året kunde jag ju inte vara sämre, målet är satt till 250 pass under hela 2016. Det har varit tufft hela vintern och våren. Jag har legat många pass efter och känt mig lite stressad. Men nu sen jag kunde börja åka rullskidor och dessutom haft tennisen så har Juli blivit min allra bästa träningsmånad, ever!

Ja, ni ser ju själva. Tack vare det fina vädret vi har haft senaste veckorna så har jag både kunnat och verkligen velat åka skidor på morgnarna. Annars har jag svårt för att orka stiga upp på morgonen för att träna, men nu när det har varit soligt och varmt redan vid 6:30 så har det inte varit några problem att ta sig ut. Jag har rent längtat upp och ut på morgonen! Och så tennisen som varit 3 kvällar i veckan i 3 veckor har varit sjukt kul! Så 35 pass fördelat på 25 dagar och 6 vilodagar är mer än bra!

Nu blickar jag fram mot ett lika bra och härligt augusti!

Efter gårdagens 23km tur! Trött, lycklig och blåsig i händerna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0