Snart dags för sista etappen

Igår efter jobbet började vi rulla dom 106 milen ner till Motala. Några kaffe- och korvstopp senare anlände vi till Motala 7:30. Vår husvärd visade runt i lägenheten, garaget och önskade oss lycka till! Vi packade in cyklar i garaget och övrigt i lägenheten, sedan la vi oss och skulle försöka sova. Vissa sov som stockar medan vissa sov sådär.


Vi klev i alla fall upp 12 och åt frukost och begav oss sedan bort till start/mål/mässområdet. Det första vi gjorde var att springa till Ändringstältet för att få den lilla klisterlappen man sätter på cykeln. Dom har tydligen slutat med dom men hade tryckt upp en begränsad upplaga. Och självklart vill man ha ett litet skrytmärke att visa upp på cykeln! Sedan hämtade vi ut nummerlapparna och så snurrade vi 10 varv inne i Stadiumtältet.
Slutligen möt Lasse och Kristina upp, så efter dom fått allt dom behövde så gick vi och åt middag tillsammans. Så himla gott! Själv högg man in på en högrevsburgare med strips och massa aioli!


Nu har vi ätit lite godis, diskuterat hur vi ska lägga upp cyklingen, kollat olika väderappar och ber till vädergudarna att det inte ska bli spöregn! Duggregn är okej men inte mer än så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0