Kompisträning

Jag och Sandra på jobbet har kommit på en bra grej. En gång i veckan ska vi träna ihop på morgonen! Jag är ju redan uppe varje morgon och tränar, men det blir extra kul med sällskap! Dessutom är Sandra glad över att vi är två så hon också tar sig upp någon morgon! Kul då man kan hjälpa varandra med motivationen! Först sa vi att varje fredagmorgon skulle vi träna. Men det har ändrats av olika anledningar, så nu är det bara en morgon i veckan, vilken som helst.

Första gången var en fredag, då for vi iväg och åkte rullskidor i ca 8km, riktigt härlig morgon, lite lagom kylig sådär!

Förra veckan skulle vi fara fredag, men då det regnade så sköt vi upp det till lördagen. Så lördagens träning blev att först cykla upp till Storkanis för att sedan gå med stavar upp. Och så samma visa på tillbakavägen. Nu vet jag äntligen vars Storkanis är!

Denna veckas morgonträning blev redan i tisdags då jag var upptagen igår morse. Så då tog vi våra stavar och traskade runt på Åsen. En vacker men kylig morgon må jag säga, för snapchat visade -1 och det var frostigt på gräsmattorna. I kind of like it!

Vi har inte hunnit bestämma vad kommande veckas träning ska bli, eller vilken dag ens. Men nåt kul blir det alltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0