Synliga sparkar

Som jag skrev tidigare så började jag känna sparkar förra söndagen och Stefan kunde känna dom genom magen bara några dagar senare! I helgen så fick även mormorn känna av några sparkar, så ingen är nog lyckligare än henne!
I måndags kväll så sparkade det rätt mycket och "hårt" så jag låg och försökte se om jag kunde fånga det på film, vilket jag lyckades med! Hade tänkt lägga ut en liten video här men inser att det syns så lite så jag tror jag väntar tills det syns lite bättre. Så en vecka efter att jag började känna sparkarna på insidan kan man även se dom på utsidan! Det är så häftigt alltså!
 
 
Jag har snart gått 23 fulla veckor. Bilderna är från 20 fulla veckor resp 21 fulla veckor. Det är alltså bara en vecka mellan dom här bilderna men jag tycker det är rätt stor skillnad på magen! Och det känns som att det har hänt massor dom senaste två veckorna! Både att magen har växt en hel del (enligt mig) och allt med att inte ha känt en enda spark till att känna sparkar dagligen. Allt det här är så himla häftigt! Det ligger liksom en liten, liten människa innanför min navel. En liten människa som växer sig större för var dag och som jag har varit med och gett liv till! Det är liksom, WOW!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0