Näst sista besöket?

I måndags var det åter igen dags för ett besök hos barnmorskan. Blodvärdet hade sjunkit litegrann från de stadiga 120 det legat på sen start nästan, så nu blir det järntabletter varje kväll i stället för 3-4ggr i veckan. Vikten går sakta uppåt och jag ligger nog ca +10kg sen inskrivningen. Alldeles lagom med andra ord!

Magen växer också som den ska, SF-måttet var 34cm, så en ökning med 2cm sen förra besöket för 2 veckor sedan. Hjärtljuden lät också exemplariskt bra, runt 140-150 slag/min låg det på, där har det legat sen start. Inga krämpor att klaga på heller, lite halsbränna om kvällarna och ibland kan jag känna lite i min vänstra höft, men inget allvarligt.

(null)
Dagsfärsk bild på lillmågga (som pappan säger)

Nästa besök som är inbokat blir måndag 18/12 och fredag samma vecka har vi tiden ute! Så egentligen var det här mitt näst sista besök, men jag hoppas att kommande blir det näst sista. Får jag som jag vill så måste jag gå över minst 10 dagar, då hamnar vi i januari! Tror inte bebisen skulle klaga på sina föräldrar då. Går jag så pass över tiden så blir det nog ett besök hos barnmorskan den 2/1. Sen kan det få sätta igång! Men att spendera nyårsafton på förlossningen har jag ingenting emot, så länge bebis kommer först nyårsdagen! Fatta vilken häftig start på det nya året!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0