Ultraljud nr 2

I fredags var det så äntligen dags, vi skulle få se bebisen igen! Har längtat efter det här ultraljudet sen vi gjorde det första, vilket är ca 13-14 veckor sen. Varför vi fick ett andra ultraljud var för att moderkakan låg i framvägg då vi var på rutinultraljudet. Då kallar dom tillbaka en i vecka 32 för att se så den har åkt upp. Har den inte det utan ligger för bebisens ”utgång” så måste man snittas, annars kommer inte bebisen ut. Moderkakan hade i alla fall åkt upp ordentligt så nu satsar vi på en vanlig vaginal förlossning!


När vi ändå var där så kollade sköterskan runt lite på bebisen så vi skulle få se allt igen, även mormorn var med så hon fick se allt det fantastiska! Vi kunde räkna till fem små fingrar på ena handen, vi såg ett hjärta som slog så fint, magen, benen, små fossingarna och en otroligt söt liten näsa! Hon uppskattade bebisens vikt till ca 1755g efter de mått hon tagit. Enligt måtten sa datorn att vi var i vecka 31+2, alltså 4 dagar efter vad vi är beräknade. Men det är ju rätt små marginaler då dom mäter, 1mm hit eller tid gör ett par dagar ungefär. Men vi ligger ju rätt likt beräknat datum ändå! Dessutom kan ju bebisen behaga komma ut ungefär när som helst från mitten av december till mitten av januari. Så det spelar inte så stor roll vilken vecka eller dag man är i.Så fick vi ju med oss en otroligt söt liten bild också! På bilden ser man hur bebisen ligger med handen i pannan, armvecket är precis mellan munnen och den där söta näsan.

Antingen har vi en otroligt blyg eller otroligt busig bebis. Bebisen ville inte visa riktigt hela ansiktet på något av ultraljuden och varje gång det lever rövarn i magen och man tar fram kameran så blir det så stilla så stilla.

Vem är du där inne?! Vi längtar så efter dig! Men kom ihåg, du håller dig borta från juldagarna! Puss från mamma och pappa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0