Vakennätter, redan!

Man har ju både läst och hört om att man vaknar till mer på nätterna för att vänja kroppen vid det när bebis väl har kommit. Jag har inga problem alls med det, det är ju rätt smart gjort av kroppen. Men att man ska behöva vakna mitt i natten och vara pigg och inte kunna somna om på flera timmar, det känns mindre roligt... Hade för ett par veckor sen en sån natt när jag vaknade 4:15 och inte kunde somna om alls, så tillslut fick jag upp och såg tv i stället. Ännu värre denna natt, vaknade redan 3:15 och kunde verkligen inte somna om, var hur pigg som helst! Först vid 6 somnade jag om, självklart var man tvungen stiga upp 6:15 så det blev inte många timmars sömn den här natten..


Tror det syns att jag är lite trött

Att det sen lever om i magen varje gång jag vaknar på natten (både om det är flera timmar eller bara 10min) gör ju att man tror vi kommer få en nattvaken bebis. Ser verkligen fram emot bebisen, men vakna nätter not so much. Nåja, får väl trösta mig med att Vinter-OS kommer gå mycket nattetid där i februari eftersom det hålls i Sydkorea (tror det var så). Man får försöka hitta nåt positivt i allt.


Ni som har/haft småbarn, hur var er sömn sista tiden, och hur var det med bebis sovvanor?


Kommentarer
Postat av: Anna

Samma här, haft 2 graviditeter. Sov som en kratta där mot slutet, konstigt pga konstant trött och borde ha kunnat sova

2017-10-09 @ 14:30:13
Postat av: Anna

..sen bjuder ju ofta bebis på en "smekmånad" i början. Vaken för att äta och somnar sedan, dygnet runt. Inte alla givetvis, men ni får hoppas på en bebis som sover på natten :)

2017-10-09 @ 14:32:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0